• Renovado
Original renovat capului de imprimare pentru HP564 PhotoSmart 5511

Original renovat capului de imprimare pentru HP564 PhotoSmart 5511

Valorarea clientului:
RON 35.98

În stoc
En el almacén.

Transportul dureaza de obicei 7-13 zile lucrătoare pentru a ajunge la cele mai multe alte destinații din întreaga lume, dar în unele cazuri rare, sau o întârziere personalizat poate dura mai mult, mai ales în aceste țări, Rusia, Brazilia, Italia, etc. De transport maritim, Putem livra acest produs la nivel mondial prin intermediul regulate poșta aeriană înregistrată cu număr de urmărire.
Dacă aveți nevoie mai repede transport, vă rugăm să ne conact acum. Vă rugăm să vă asigurați elementul va fi returnat în stare bună, cu ambalajul original. Dacă estimați că orice întârziere în plată, vă rog să-mi spuneți. Cumpărătorul trebuie să plătească la întoarcere taxa de transport de marfă. este foarte important pentru noi, feedback-ul pozitiv este foarte apreciat.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a trimite produsul înapoi, corect adresa de livrare ar trebui să fie confirmat. Vă rugăm să trimiteți plata în termen de 3 zile după ofertelor end sau achiziție. PS : vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă atunci când se face plata prin paypal, vom accepta doar paypal adresa de livrare (nu se accepta orice schimbare de adresa prin e-mail) politica de Returnare în Cazul în care comanda a fost primită și că nu este ceea ce ai comandat, sau element are un producător defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile. Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit pachetul ter 3 săptămâni. Pentru fusul orar este diferit, vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore
. Distribuitor : putem accepta, de asemenea, oferte speciale de la distribuitor pentru comanda în vrac, vă rugăm să contactați cu noi prin e-mail.Dacă e s-a dovedit a fi un element greșit sau au un producător defect, vă rugăm să trimiteți înapoi la articol si va vom trimite un înlocuitor pentru gratuit. Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.
vă mulțumesc foarte mult
RENOVAT CAPULUI DE IMPRIMARE
Va multumim pentru vizita magazinul meu !
Vă doresc un cumpărături fericit !
Va oferim cele mai bune servicii pentru clienți
Bine ati venit la noastre de informații
TRANSPORT GRATUIT DE LA SHENZHEN/HONGKONG
Original renovat Pirnthead pentru HP564 Photo Smart 5511 PACHET : 1 BUC INCLUS
Plata se accepta doar ESCROW pentru retail.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
FGHGF
Tip:
Alte

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.