• Renovado
cap de imprimare pentru HP 564 PhotoSmart C5380

cap de imprimare pentru HP 564 PhotoSmart C5380

Valorarea clientului:
RON 35.98

În stoc
En el almacén.


vă mulțumesc foarte mult
Va multumim pentru vizita magazinul meu !
Vă doresc un cumpărături fericit !
Va oferim cele mai bune servicii pentru clienți
Bine ati venit la noastre de informații
TRANSPORT GRATUIT DE LA SHENZHEN/HONGKONG
Pirnthead pentru HP 564 Photo Smart C5380
Plata : putem accepta Aliexpess Western Union, Alipay Escrow. Condiții de vânzare : Toate produsele noastre vin cu o lună garanție. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpărare. "Transport gratuit" articol va fi postat de "Singapore Post" registered air mail. Pentru en-gros, vă rugăm să ne contactați pentru bi reducere.
Transport maritim : Am doar nava ta confirmat adresa. De transport maritim în mod normal durează 15-25 de zile lucrătoare. Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 7-10 zile lucrătoare de la confirmarea plății. Clienții sunt responsabili pentru taxele de transport pe orice elemente returnate. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta înainte de cumpărare. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. Aceasta poate dura până la 10 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul. Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate. Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare
Contactați-ne : Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuros dacă puteți să ne contactați. Sper să avem o bună cooperare cu tine pentru o lungă perioadă de timp.
Dacă aveți nevoie mai repede transport, vă rugăm să ne conact acum. Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 15 zile lucrătoare, în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea). Nr de contact, puteți alege în mod direct, vom folosi, de asemenea, livrare expres pentru tine.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
FGHGF
Tip:
Alte

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.