• Renovado
SWMAKER Shapoko 2 CNC mill mașină de partea Axei Z cu Motor Plăcii Motorii placa pentru X-a Sculpta axa Z

SWMAKER Shapoko 2 CNC mill mașină de partea Axei Z cu Motor Plăcii Motorii placa pentru X-a Sculpta axa Z

Valorarea clientului:
RON 25.98

În stoc
En el almacén.

Doar 5-Vânzător Detaliate Opiniile sunt binevenite. Dacă aveți o întrebare sau nevoie de ceva, pls contactati-ne, vom face noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.
Așteptăm cu nerăbdare să o nouă prelungire a plăcut relația de afaceri. Plata trebuie să fie primite în termen de 5 zile de la licitații s-a încheiat. De transport de marfă pentru a trimite înapoi și re-trimite-ar trebui să fie plătite de către cumpărător.
Acceptam plata prin aliexpress NUMAI.
Atenție :
Dacă vrei să iei produsul de urgență, putem, de asemenea, trimite-l prin EMS sau UPS,DHL etc.
Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., am sincer sper să puteți să ne lăsați un Feedback pozitiv și patru de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile (DSR), care sunt de o importanță vitală pentru creșterea afacerii noastre mici.
Timp de livrare aproximativ 20 -30 de zile lucrătoare.
Vom livra produsele în termen de 2 zile de la primirea plata compensate. Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.Dar spune-ne, vom face tot posibilul să-l rezolve. O țară poate întârziere de 1-2 săptămâni. Ne contactați în primul rând, dacă doriți să modificați la EMS,UPS,DHL, etc. Aveți nevoie pentru a plăti unele de transport de marfă mai mult .
Dacă nu sunteți mulțumit cu a ta achiziție,pentru orice motiv,să ne anunțați. Dacă nu aveți aliexpress, vă rugăm să înregistrați pentru tine la (aliexpress. Neplătite, litigiul va fi depus la aliexpress pentru non plata ofertanți.
Transport gratuit la nivel mondial , trimite prin China Post Airmail., vă rugăm să asigurate de pachetul tău. Pentru protecția dvs. Vă rugăm să fi sigur că intenționează să cumpere sau să plătească în termenul menționat înainte de licitare.
Vă RUGĂM să NU ne lasă 1, 2, 3 sau 4 stele Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.Vom înlocui cu promptitudine elementul sau da un re rambursare,se'e atât de simplu.
Dacă produsele au nici un defect sau o întârziere, vă rugăm să nu se deschide sau nu pleca Negativ & feedback Naturale, ea nu poate rezolva orice probleme .

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
SWMAKER
Tip De Element:
Motor
Starea:
Noi

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.