• Renovado
Abalone shell și Chineză apă dulce coajă mama de perla faianta pentru interior casa de decorare perete țiglă

Abalone shell și Chineză apă dulce coajă mama de perla faianta pentru interior casa de decorare perete țiglă

Valorarea clientului:
RON 292.00

În stoc
En el almacén.

Fierbinte de vânzare a produselor mama de perla faianta pentru interior decor de perete.
Stimați clienți,în această mama de pere faianta trei grosimi diferite,8mm,10mm si 5mm.Și această mamă de pere faianta pot face si alte dimensiuni,dacă aveți specială mărimea și grosimea cereri,vă rugăm să ne spuneți.Suntem mereu aici pentru a vă servi.
Ne-am facut de mana decor,cel mai tare articol în zilele noastre, în special în ambele rezidențiale și comerciale industrii.Coajă mozaic este facut de Chinezi pearl shell prețioase și scoici de mare,făcut în mod intenționat, pentru a da un accent cu o combinație de marmură și scoici de pe pardoseli,pereti,kitches,sau chiar în camera de baie acoperite cu frumoase și naturale coajă mozaic.
Produse caracteristici :
1.Perla textura : materiile prime sunt diferite tipuri de sidef din lume, cu culori naturale,elegant și fermecător caracteristică și mirosurile mare.
2.Mare respirație : mările lumii climatice diferite,rezultând în culori naturale, sidef,perle alb,aur,sampanie,roz,sau misterioase, pline de culoare neagră și are textura naturala.
3.Prietenoase cu mediul și verde : vom folosi în principal de cultură shell care nu va fi penurie de stoc.Și produsele noastre non-periculoase pentru hunman de sănătate a elementului,în conformitate cu verde de protecție a mediului,și se întoarce la natura conceptul de decor modern.
Construcția moduri :
Pune lipici sau adeziv(vă sugerăm să utilizați mici granule adeziv)pe perete cu avionul cutter si apoi pune mozaic pe perete cu mâna, până când diferența este umplut cu adeziv(la presiunea de mână ar trebui să fie bine proportionat).După 30 de minute(pentru mici granule adeziv 20 de minute este ok),apoi curățați suprafața de mozaic de cârpă uscată.

Caracteristicile de bază

Funcția:
Fum-Dovada,Rezistent La Apa,Umiditate-Dovada,Rezistente La Foc,Mucegai-Dovada
Utilizare:
Administratie,Comert,Divertisment,De Uz Casnic
Unitate De Încărcare:
De Yuani/Rola
Material:
Alte
Utilizarea:
camera de zi
Stil:
Vintage
Material:
Chineză apă dulce coajă și de coajă scoică abalone

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.