• Renovado
Transport gratuit de Brand nou compatibil /înlocuire Proiector bec goale 5J.J2S05.001 pentru Benq MP615P/MP625P proiector

Transport gratuit de Brand nou compatibil /înlocuire Proiector bec goale 5J.J2S05.001 pentru Benq MP615P/MP625P

Valorarea clientului:
RON 60.00

În stoc
En el almacén.


Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa pe Paypal. Clienții pot solicita pentru un schimb sau rambursare mai mică de transport maritim și de manipulare în termen de 30 de zile de la primire. Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile. Noi folosim cele mai rezonabile de livrare pentru tine. Dorim să vă mulțumim în avans pentru a ne ajuta realiza un 5 star rating de feedback, dacă pentru orice motiv nu doriți să ne dea nimic mai puțin decât perfect de evaluare, vă rugăm să ne contactați, astfel încât să putem rezolva pentru tine. Dacă aveți nevoie de a schimba adresa vă rugăm să ne e-mail înainte de a trimite produsul. Noi ne ocupăm doar de transport maritim. ( Cu Excepția Zonă De La Distanță )
EMS
7-18 zile
Federația Rusă , Brazilia , Argentina , Peru , Chile , Turcia , India Etc. în termen de 24 de ore. Scopul nostru este de a te face plăcută la cumpărături cu noi. Feedback : vă mulțumim pentru ținut de contract.
Transport gratuit de Brand nou compatibil Proiector bec goale 5 J. Dacă țara dumneavoastră aparțin DHL Express de Curierat , dar sunteți în zonă de la distanță, avem dreptul de a trimite la tine prin EMS. Doar Un Bec Goale De Garantie De 120 De Zile De Garanție Pachet Standard Pachet Cu Cutie Mică Pentru Fiecare Bucată De Transport Maritim :
Curierat Rapid
Timpul de livrare(condiții normale)
Tara
DHL
5-7 zile Statele Unite ale americii , Canada , Australia , Marea Britanie , Franța , Germania , Spania , Italia , Țările Europene Etc. Puteți urmări, de asemenea, de livrare a comenzii iar plata se
eliberat numai de către furnizor după ce confirmați că ați primit comanda.Vom face noastre cele mai bune pentru a ne Contacta :
Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.001 Condiție 100% de Brand Noi Modele Compatibile Pentru MP615 P/MP625 P Putere 190 W Instalare Instalare Usoara.Pentru expedierile internaționale, nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza fiecare țară poate avea diferite de timp programul personalizat de compensare care poate dura mai mult/mai scurt timp pentru a inspecta produsul.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
bipu
Numărul De Model:
MP615P/MP625P

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.