• Renovado
PENTRU IMPRIMANTA HP Originale Renovat CAPULUI de IMPRIMARE capul de IMPRIMARE pentru HP 564 D5468/D7560/C5388/6380/C410/C309A printer

PENTRU IMPRIMANTA HP Originale Renovat CAPULUI de IMPRIMARE capul de IMPRIMARE pentru HP 564 D5468/D7560/C5388/6380/C410/C309A

Valorarea clientului:
RON 33.98

În stoc
En el almacén.

3) UNEORI, PACHETUL VA FI BLOCAT DE OBICEI DIN ȚARA TA, AȘA CĂ VĂ RUGĂM SĂ DECLARE CÂT MAI REPEDE.
Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme/întrebări/nelămuriri.
Plata trebuie făcută în termen de 14 zile de la câștigarea primului element. VĂ MULȚUMIM PENTRU VIZITA DUMNEAVOASTRĂ ȘI SĂ AVEȚI O ZI BUNĂ. Vă rugăm să permiteți-max 2 zile lucratoare pentru ca ne-a răspuns. Acestea sunt noi și în stare bună atunci când sunt livrate la clienții noștri.
Prin recomandată cu numărul de urmărire este mai rapid si sigur, dar ar trebui să plătească suplimentar 1 $pentru un astfel de serviciu.
Timpul de livrare, de obicei, durează 2-3 săptămâni?(max 4 săptămâni), în funcție de țară și de locație. NU lăsați feedback-ul negativ, fără comunicare cu noi. În caz contrar, înțelegerea finală.
Vă rugăm să combine mai multe elemente(mai mult de $10) într-o ordine data viitoare astfel încât să putem oferi prin recomandată cu tine.
Apreciem Feedback-ul Pozitiv, și va face același lucru în schimb.
Vă rugăm să înțelegeți taxa de transport maritim acoperă multe alte costuri în afară de real costul de transport maritim, cum ar fi stocul de taxe, resurse umane, ALIPAY taxe, ebay valoarea finală taxe, taxele de listare, taxe de asigurare, material de ambalare, taxe, taxele de manipulare și ect.
METODE DE PLATĂ
Acceptam ALIPAY NUMAI. Vă rugăm să ne dea rată ridicată pe taxa de transport maritim, astfel afacerea noastră poate continua.VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI : VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITA DUMNEAVOASTRĂ.
TERMENI DE VÂNZĂRI
Satisfactia clientului este obiectivul. De returnare trebuie să fie plătite de către cumpărător.
CONTACTATI-NE
Vă rugăm să folosiți "Cere Vânzătorului o Întrebare" link-ul sa ne contactati pentru orice nelamurire. Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, taxe Vamale și taxe de import (dacă există). Postul va fi livrat la câștigarea Cumpărători în termen de 24 de ore de la primirea plății. Ca urmare a strâns în marjă, suntem doar în măsură să ofere că, atunci când suma totală este mai mult de $10 pe comanda.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
FGHGF
Tip:
Alte

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.