• Renovado
100buc touch pen de Cerneala PENTRU pix Cristal Refill NEGRU S1000

100buc touch pen de Cerneala PENTRU pix Cristal Refill NEGRU S1000

Valorarea clientului:
RON 40.00

În stoc
En el almacén.

Transport elementele sunt în general expediate în termen de 1 zi lucrătoare.Nu contează cât de mulți markeri ai cumpara un timp, veți obține aceeași calitate a serviciilor
3.5% Rambursare Germania Rata de 0 4. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Aliexpress, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el. Dacă nu te satisface cu produsele pe care le-a primit, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după ce primiți elemente. Timpul de livrare durează aproximativ 2 până la 3 săptămâni.com cum ar fi Escrow, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union). Dacă doriți să cumpere un lot sau mai multe, trebuie doar să apăsați pe "cumpara acum" botton.Avem mai multă răbdare și servicii grijuliu. Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Veți obține ceea ce ai plăti pentru, garantam calitatea produselor.
Punct : 0,5 mm
pachetul include
100 X rezerve
De plată Există mai multe metode de plată disponibile pe Aliexpress.Am să acorde o atenție aproape de livrare a mărfurilor, ne va aminti de tine atunci când bunurile sunt trimise și atunci când mărfurile ajung la destinație.4% Rambursare Rata Canada 11. Dacă doriți să cumpărați cantități specifice, vă rugăm să ne contactați.Avem bun după-vânzare de servicii, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați. Politica de returnare "Calitate în primul rând, clienții primele".9% Rambursare Brazilia/Rusia/Ucraina Rata de 0 10.Pentru acele țări care nu sunt freeshipping.1 % Rambursare Marea Britanie Rata 5.Vom arăta la tine cât mai curând posibil.7% Rambursare Rata Australia 9. Dacă vrei să cumperi ceva de care nu am de afișare, vă rugăm să ne contactați.Vom modifica prețul pentru tine. Dacă metoda de transport maritim este China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail, timpul de livrare și rata următoarele :
Tara
Timp(Zile) 8-12 12-20 20-30 30-40 40-50 >50 statele Unite ale americii Rata 21.Ne exprimam speranta ne aduce nu numai beneficii, dar, de asemenea, aduce o stare de spirit buna!
Design unic si 100 !
Nu a Folosit niciodată și Nici Rezerva!
Cerneală : Negru
Cartușe : standard Internațional
Lungime : 7 cm cca.

Caracteristicile de bază

Refill Tip:
pix refill
Numărul De Model:
s1000
Ambalare:
100BUC/BOK
Stil:
refill

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.