• Renovado
Autentic Tastatura Laptop Pentru ASUS K70 K70AC K70AE K62 K62F K62JR K62F X5D X5DI X51 NE-Versiune

Autentic Tastatura Laptop Pentru ASUS K70 K70AC K70AE K62 K62F K62JR K62F X5D X5DI X51 NE-Versiune

Valorarea clientului:
RON 29.46

În stoc
En el almacén.

Am doar nava a confirmat pentru adrese. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile,ne va ajuta să reslove problema pentru tine în timp!
2. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Acceptam Alipay, West Union, TT. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.De garanție și termenii de Garantie începe de la data cumpărării.
Imaginea noastră poate mări,vă Rugăm să verificați imaginea inainte de a licita!Noi, pe deplin testate înainte de expediere!
Layout : US
Limba : Engleză
Noi de înaltă calitate, keyboard
100% producator compatibil
Schimb Echivalent Parte
Asigurați-vă că pentru a verifica calculator de compatibilitate înainte de a comanda acest produs
Fiecare tastatura este testat înainte de expediere și de 100% de lucru. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.

Caracteristicile de bază

Standard:
NE-Standard
Numărul De Model:
Pentru ASUS K70 K70AC K70AE K62 K62F K62JR K62F X5D X5DI X51
Compatibil Marca:
ASUS
Nume De Brand:
Acootina
Condiție:
Noi
garanție:
un an
Calitate:
Mare - Complet testat înainte de nava!
Transport:
Transport gratuit prin China Post/ePacket
layout:
US

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.