• Renovado
New Sosire ochiurilor de Plasă de Metal Aplicare Protector de Culoare Neagra pentru Vortex SPARC Vedere gs33-0085

New Sosire ochiurilor de Plasă de Metal Aplicare Protector de Culoare Neagra pentru Vortex SPARC Vedere gs33-0085

Valorarea clientului:
RON 7.80

În stoc
En el almacén.

și trebuie să fie inițiat de către cumpărător în termen de 30 de zile de la data livrării.
Feedback-ul Ne Străduim pentru fiecare achiziție să fie de cinci stele evaluat una. Epacket serviciu(7~15working zile);China Post Air Mail(20-40 zile lucrătoare) (primirea de timp poate fi diferit ca urmare a vămuire timp în diferite țări).dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii. Elemente eliminate din lor 'blister pack' display de ambalare sunt nerambursabile. Cumpărătorul trebuie să plătească de returnare.Vă mulțumesc foarte mult și o zi fericită!
New Sosire ochiurilor de Plasă de Metal Aplicare Protector de Culoare Neagra pentru Vortex SPARC Vedere CL33-0085
ochiurilor de plasă de metal aplicare protector
pentru Vortex SPARC vedere
Potrivit diametru : 25mm
Material : 3031 tipuri de aluminiu
Dacă doriți să cumpere mai multe elemente tactice, puteți să faceți clic pe listarea de mai jos :
Transport Datorate de transport Reglementări : TOATE Bateriile Litiu Va Fi Eliminat Înainte De Nava. ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.
Se întoarce se Întoarce sunt permise Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.Vă rugăm să ne anunțați cum o putem face unul de cinci stele evaluat una prea! Scopul nostru este de a face fiecare client 100% mulțumit cu ordinea lor. Dacă doriți cantități mari din aceste elemente pls contactati-ne pentru un preț en-gros,ne poate da mai bun preț pentru Discount. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj prin Trademanager și să ne spui cum putem câștiga satisfacția dumneavoastră! Vă rugăm să știu că feedback-ul dumneavoastră pozitiv si rating de 5 stele de pe Aliexpress sunt extrem de importante pentru noi. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi feedback-ul. Vă rugăm să trimiteți e-mail direct.dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă rugăm să nu lăsați pur și simplu neutru/negativ feedback-ul dacă ați avut o problemă cu un produs.

Caracteristicile de bază

culoare:
Negru
Nume De Brand:
canis latrans
Numărul De Model:
gs33-0085
Material:
3031 tipuri de Aluminiu

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.