• Renovado
UPA2981C DIP-18 Originale 10BUC/LOT

UPA2981C DIP-18 Originale 10BUC/LOT

Valorarea clientului:
RON 21.70

În stoc
En el almacén.

Vă rugăm să verificați adresa dvs.
♦ Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute.
Detalii Produs
Numărul de Model : UPA2981 C Pachet / Caz : DIP-18
Stare : Nou
Plata
♦ Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.Fabricarea numai cele mai bune bunuri de consum și pentru a asigura cea mai înaltă calitate possiblely.
♦ Atunci când cumpără de pe Ali Express, plățile dvs.
♦ Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Cu Escrow, detaliile cardului de credit nu sunt expuse.
♦ Daca iti cumperi o cantitate mai mare sau mai multe părți , puteți să ne contactați și noi vă putem oferi un discount mai mare.
♦ Datorită statutului de stoc și diferențele de fus orar, vom alege pentru a navei articolul dvs. este extrem de important pentru noi .
Feedback-ul
♦ Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs.
Transport
♦ Comenzi procesate în timp util după verificarea plății .
♦ Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. sunt protejate prin Escrow. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare.
♦ Toate chips-uri noi, dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un satisfcatory soluție după ce vom verifica .
♦ Se bazează pe reputația noastră și satisfacția clienților pentru a reuși. Dacă te mulțumit cu bunuri și servicii . Vă rugăm să lăsați feedback bun de la noi ,și să dea de cinci stele. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.
Garanție
♦. Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.
Contactati-ne
♦ Dacă există vreo nemulțumire față de produsul sau serviciul nostru,vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi o soluție adecvată.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
jiaxinhengye
Numărul De Model:
Alte
Pachet:
No
Tip De Element:
Boxe Active Componente
Material:
Alte
Numărul De Model:
UPA2981C
Starea:
Noi

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.