• Renovado
Citate personalizate Păstrați-vă Calmul și Iubesc Câinii Cuvinte Calde Viny Autocolante de Perete Decalcomanii pentru Decor Acasă

Citate personalizate Păstrați-vă Calmul și Iubesc Câinii Cuvinte Calde Viny Autocolante de Perete Decalcomanii

Valorarea clientului:
RON 7.98

În stoc
En el almacén.

De asemenea, livrarea ar putea fi amânată pentru vacanțe naturale sau accidente. NU este recomandat pentru a lipi pe tapet. desemnat adresa.
De transport si Timpul de Livrare Am expediat în întreaga lume.
Certificarea de mediu În prezent, compania a trecut "ISO9001 : 2012 Sistem de Management al Calității" de certificare. Cea mai mare parte, elementele pot fi expediate în termen de 2 până la 7 zile lucrătoare. Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite articole înapoi! Dacă elementul este defect, în 3 luni, va vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dacă produsul primit este perfect, dar tu nu vrei sau nevoie de ea. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați în primul timp, va vom oferi o soluție satisfăcătoare. În cazul în care mărfurile sunt reținute de autoritățile vamale pentru următoarele două cazuri, cheltuiala și riscul va fi suportat de către cumpărător. Element de Prelucrare a Timpului : timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Cumpărătorii ar trebui să ne trimite cel putin 2 poze clare a greșit și articole cu defecte în GPEG format. La un cost suplimentar și riscurile apar în timpul de returnare și înlocuire a bunurilor, care va fi asumată de partidul care cauzele de returnare și înlocuire a bunurilor. Nu este recomandat lipi pe tapet. Pur și simplu, puteți specifica adresa de livrare si va vom livra comanda dvs.
Riscurilor vamale De import și alte impozite și taxe apărea în timpul de vămuire a mărfurilor trebuie să fie plătite de către cumpărători.
Note importante Asigurați-vă că pentru a curăța peretele cu o cârpă uscată/prosop înainte de a aplica, în scopul de a asigurați-vă că peretele este praf gratuit. Elementele sunt expediate din China par Avion, în mod normal, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 30 de zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că corespondență poștale și înapoi ar trebui să fie suportate de către cumpărători.

Caracteristicile de bază

culoare:
Negru, Albastru, Gri, Verde, Roșu, Alb, Cafea
Dimensiune:
23X43CM
Model:
Avionul De Perete Autocolant
Stil:
Creative
Clasificarea:
Pentru Perete,Pentru Faianta,Mobilier Autocolante
Material:
PVC
Scenarii:
Perete
Tema:
Caractere
Caietul de sarcini:
Single-piece Package
Nume De Brand:
APONI
Numărul De Model:
my1270
Cerere:
Camera De Zi / Dormitor
Scurtă Descriere:
Vinil Autocolante De Perete, Plus Transferul De Film
culoare:
Negru
is_customized:
yes
Caracteristică:
3D Autocolant
Material:
Prietenos Vinil

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.