• Renovado
Plină Piața de BRICOLAJ Diamant cruciulițe Femeie Sexy Diamond Pictura Cusatura Cruce Mozaic Crystal Lipit de Foraj Broderie Diy Femeie

Plină Piața de BRICOLAJ Diamant cruciulițe Femeie Sexy Diamond Pictura Cusatura Cruce Mozaic Crystal Lipit

Valorarea clientului:
RON 21.32

În stoc
En el almacén.

Spune-mi te rog ce fel de modele si dimensiuni va place, va vom personaliza pentru tine, și vă va oferi un preț rezonabil, bine ai venit!
Despre Efectul este mai mare dimensiunea, cu atât mai bine efectul! Fiecare diamant, dimensiune : 2.
notă : O : diamantul din imagine are nici un cadru. Urmați magazinul meu. Dacă modelul și dimensiunile nu se potrivesc magazinul nostru tine. Noi va oferi diamant broderie instrumente pentru a face. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.
Vă doresc un fericit cumpărături, vă doresc!
DIY diamante de pe Internet rafinat pictura, la prieteni și rude pentru a exprima. După ce ați terminat, apăsați ușor în jos diamante cu mâna sau o carte pentru a le menține ferm atașat Fotografii Pentru : putem face diamante pentru tine. În caz de lipit la un loc greșit, elimina greșit diamond 6. Sfâșie parțială de film și stick diamant pe pânză în funcție de numărul corespunzător 5.
MHD vă doresc un fericit cumpărături, vă mulțumesc !
. Adânc foraj suprafata : 100% patrati si diamante rotunde. VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT! Ne oferă, de obicei, standard international airmail. descriere : Nume Produs : OT DIY diamant pictura 1. Și vom plasat 20% mai multe diamante! Deși produsele noastre nu este cel mai ieftin, dar calitatea produselor noastre este cel mai bun! Când ați terminat, puteți trimite imagini din picturile tale pentru noi, ne va arăta la cumpărători din întreaga lume aprecia! Feedback-ul De feedback-ul dvs.
Alege dumneavoastră preferat forma de diamant 1. Despre Pachetului : 30x40cm pachetul de caseta 3. Instrumente : Punct de gaurit maner, din material plastic solid, pensete, punct de foraj placa. Finalizați pașii: 1. Este plin de diamante broderie 4. vă Rugăm să preveni copiii de la înghițire. numărul de fiecare diamant va fi trimis mai mult nevoie de 20-30%. Aceasta nu este o imagine terminat, trebuie să o faci singur.Se poate face aproximativ 10 până la 25 de zile lucrătoare pentru livrare. va vom raspunde in 12 ore, din cauza diferenței de timp între noi. Introduce capătul rotund al stilou dotting în dotting ciment (push greu, altfel ciment poate cădea).

Caracteristicile de bază

Dimensiune:
Square-20x20cm, Square-30x30cm, Square-40x40cm, Square-50x50cm, Square-55x55cm, Round-20x20cm, Round-30x30cm, Round-40x40cm, Round-50x50cm, Round-55x55cm
Nume De Brand:
mhd
Stil:
Europa
Ambalajul Extern:
Cutie De Culoare
Panza Metoda De Ambalare:
Laminate
Utilizarea:
Picturi
Forma:
Separat
Zona Lipirea:
Plin
Material:
Rășină
Numărul de Culori:
30-45
Forma de diamant:
Pătrat
Model Tip:
Portret
Cadru:
No
Aplicabile Spațiu:
Dormitor, living, birou, hotel, decoratiuni
Tesatura Tip:
Panza
Diamond Material:
Rășină
Umple zona:
Plin
Forma de diamant - optional:
1-diamante rotunde; 2-piața de diamante
Instrumente:
Punctul de foraj maner, din material plastic solid, pensete, punct de foraj placa

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.