• Renovado
Accesorii Pentru Alfa Romeo Giulia 2017 2018 Rând Spate Aer Condiționat Priza de Aerisire Decor Paiete de Turnare prin Acoperire Kit de Echipare

Accesorii Pentru Alfa Romeo Giulia 2017 2018 Rând Spate Aer Condiționat Priza de Aerisire Decor Paiete

Valorarea clientului:
RON 93.60

În stoc
En el almacén.

Doar contactati-ne folosind butonul " Contact Vânzător ". Dacă nu ați putea obține în timp, vă rugăm să ne contactați, multumesc! Despre timpul de livrare 1, sistemul Nostru va va oferi un mod de transport maritim pentru tine de alegere, atunci când face comanda. NU lăsați feedback-ul negativ, fără comunicare cu noi. (Ca : economia mod de transport maritim / mai rapid mod de transport maritim / DHL) 2, Anexați o imagine aproximativă de timp de transport maritim de Economia mod de transport maritim. Acestea sunt noi și în stare bună atunci când sunt livrate la clienții noștri. Despre Taxe de Import,impozite și taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Politica De Transport Maritim 1. Vom fi fericit pentru a rezolva orice probleme ați putea avea într-o cordial și prietenos. Credem că produsele noastre sunt atât de deosebite. Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce a primit o plată verificată. Suntem convinși că veți fi fericit cu Achiziția. Satisfactia clientului este obiectivul. Este internațional shpping, cândva parcela are o problemă pe drum sau Vamale. Despre Feedback-ul atunci Când sunteți mulțumit cu noastre de produse și servicii, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul. După ce se încălzește, va fi mai ușor să instalați și mai mult rezistența. Toate produsele vor avea număr de urmărire, puteți traking-l de unul singur. Sper că puteți înțelege. Se întoarce acceptat în termen de 30 de zile de la data livrării și element trebuie să fie în original, stare nouă, care nu sunt purtate sau modificat în orice fel cu atașat tag-uri & wrap. De returnare trebuie să fie plătite de către cumpărător.
lapetu S
După cum știm, mașină versiuni vor fi diferite în diferite țări.
Vă rugăm să asigurați-vă că mașina în formă ca imaginea noastră arăta înainte de a cumpăra,
Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați , multumesc!
Dacă aveți nevoie de mai mult produs , vă rugăm să faceți clic pe butonul : mai multe produse
Descriere produs potrivit Pentru Alfa Romeo Giulia 2016 2017 2018 Numai după Cum știm, mașină versiuni vor fi diferite în diferite țări.

Caracteristicile de bază

Tip De Element:
Interior Semifabricate
An:
2016 2017 2018
Nume De Brand:
lapetus
Tip De Material:
ABS
Extern De Certificare De Testare:
ISO9001
Numele Modelului:
Pentru Alfa Romeo Model Numai
Lățime Produs:
0inch
Înălțime Element:
0inch
Element De Lungime:
0inch
Articol Greutate:
0kg

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.