• Renovado
Consolidarea Nor Naturale de Bambus Stilou Perie Chineză Pen Brush Set 3pcs Mic Script-ul Regulat Scris Cursiv Perie

Consolidarea Nor Naturale de Bambus Stilou Perie Chineză Pen Brush Set 3pcs Mic Script-ul Regulat Scris Cursiv

Valorarea clientului:
RON 39.16

În stoc
En el almacén.


Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.modname=ckeditor
Descriere produs : Pachet : 3pcs/set ( Mare + mijloc + mic ) denumire Produs : stilou Caligrafie perii Material : Nevăstuica lână, păr multiple Dimensiuni : lungimea Parului(cm) Calibru(cm) Mare 3.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni (cu excepția pentru daunele cauzate de factori umani ). este finalizată. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.7
Sfaturi : pachetul include doar 3 scris perii, care nu sunt incluse alte bunuri, multumesc. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Caracteristicile de bază

Caietul de sarcini:
Lian Brush
Numărul De Model:
Alte
Dimensiune:
other
Parul material:
Greu
Tip:
stilou caligrafie
Parul material:
nevastuica de lână de mai multe păr

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.