• Renovado
SmartYIBA WIFI, GSM SMS-uri Wireless de Acasă de Afaceri de Alarmă de Securitate aparat de Fotografiat Sistem Detector de Fum suport IOS/Android Aplicații de Control

SmartYIBA WIFI, GSM SMS-uri Wireless de Acasă de Afaceri de Alarmă de Securitate aparat de Fotografiat Sistem

Valorarea clientului:
RON 367.40

În stoc
En el almacén.

4 inch TFT ecran ,concis interfață de utilizator și meniul indiciu disign. *Rezervate de la distanță GPRS TCP/UDP protocol canal ,compatibil cu mai multe alarma centru de protocol de rețea pentru a facilita rețea de alarmă. *Built-in puternic performanță CPU master bazat pe 32-bit Cortex-M3 core. *Sincronizare suportată arma și dezarma. * Suport multi-limba de afișare meniu ,vocale și SMS-uri de alarmă setare.11b/g/n RF standard Standby baterie : 3.7/500m Ah baterie litiu-ion gama de Temperatura : 0-55 grade interval de Umiditate : de Ce alege inteligent alarmes sistem YB103 ? 1) Control de la Distanță SMS de backup 2) SOS de Vârstă și Copilului 3) Wireless studiu 1527 serie de accesorii, și la fel de mult ca 99 detectoare și control de la distanță. *Până la 5 grupuri prestabilite de alarmă numere de telefon ,SMS-uri on/off și dial on/off poate fi setat respectiv.
Smart YIBA YB103 Wireless IOS/Android APP Control Antifurt Acasă Protecție de Securitate WIFI, GSM, GPRS, Sisteme de Alarmă
Notă : acest panou de alarmă numai suport 2 G GSM SIM Card, nu suport 3 G/4 G SIM. *Suport de intrare/ieșire în / din zona interioară,zona,perimetrul zonei,24-ore zonă etc.ca APP push/SMS/voce monitorizare/intranet centru etc. *Centru de control de la distanță. *Suport principala putere malfunciton ,backup lipsa de putere,tamper alarmă și alte extins de alarmă. >>>Caracteristici : Putere de intrare : DC 5 V(micro USB interfață standard de alimentare) de Lucru curent : Standby curent : Wireless frecventa : 433 Mhz Wireless de codificare : EV1527 Benzi GSM : 850/900/1800/1900 Mhz benzi Wi-Fi : IEEE802.cu multitasking design,utilizare mare operațiune exprience.
Wifi+GSM+GPRS Sistem de Alarma de Securitate
APP de Control de la Distanță
Până la 100 de locații de stocare pentru învățarea telecomenzi și detectoare fără fir. * Suport extern sirena wireless . *Suport pentru SMS-uri brațul/dezarma și vocea armare/dezarmare. *Rețea GSM ceas de sincronizare,pentru a se asigura o precizie de ceas ,și să sprijine țara setarea fusului orar. pentru a asigura alarma performanță stabilă și de încredere.

Caracteristicile de bază

culoare:
UE Plug, UK Plug, AU Plug, Plug SUA
Număr De Ieșire:
Suport 100 de senzori wireless
Numărul De Model:
YB10320
Kit-Ul De Configurare:
Senzorul De Usa/Fereastra
Dimensiune:
5*8*8
Nume De Brand:
SmartYIBA
Armare Tip:
APP
Tipul De Alarmă:
Alarma,SMS,GPRS,Aplicații de Control
Limba:
Engleză
putere:
AC 100V-240V
Display:
Da
Parola Tastatură:
Da
Plug Type:
UE Plug
Interfață Video:
Da
Interfata De Comunicare:
Wireless
Număr De Zone:
Suport 100 de senzori wireless
Frecvența:
433Mhz
Frecvența GSM:
900/1800/850/1900mhz

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.