• Renovado
8PCS Motocicleta Ambreiaj Plăci de Fricțiune Set Pentru YAMAHA FZ6R 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 XJ6S 2013-2015 13-15 13 14 15

8PCS Motocicleta Ambreiaj Plăci de Fricțiune Set Pentru YAMAHA FZ6R 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015

Valorarea clientului:
RON 40.88

În stoc
En el almacén.

Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire.
Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în 12 ore.
Ca bunul nostru cumpărător, doresc ne pot da feedback-ul pozitiv după ce primiți produsele noastre de înaltă calitate.
STARE : 100% NOU Material : Pluta pe Baza
Cantitate : 8 bucati /set
În general,în cazul în care modelul și anul de acest produs se potriveste cu bicicleta ta,se poate folosi.
Am arătat timp de livrare către clienți, astfel încât nu ne lăsa feedback-ul negativ în cazul în care pachetul a sosit cu întârziere, aceasta este cauzată de compania de transport maritim.
Taxe De Import,Impozite Și Taxe Nu Sunt Incluse În Preț Articol,Înseamnă Compania De Transport Maritim Va Percepe Aceste Taxe De La Tine, Dacă Doriți Pentru A Obține Elemente. Nu deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ cu ușurință , încredere în noi și ne e-mail direct , toate problemele pot fi rezolvate. Întotdeauna avem discount sau cadou pentru al doilea-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv. Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim , de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului(necesita imagini clare de produse și pachete).Poate Unele Diferențe Privind Culoarea Ca Lumină În Timpul Fotografierii. Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimis produsul inapoi la adresa am să vă spun. Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală ,cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim .
Veți Primi Elementul Fel Ca La Poze.
Timp De Transport Maritim, După Cum Urmează : Poate Vor Exista Unele Întârzieri Ca Compania De Transport Maritim Sau Vamale, Dorim Să Ne Contactați Dacă Întârziere, Dar Nu Pentru A Deschide Disputs Ca Nu Este Greșeala Noastră Atunci Când Selectați Pentru A Posta Expres, Uneori, Nu Vom Posta Curier Ați Selectat-O, Pentru Că Nu Va Fi O Problemă Cu Clearance-Ul Vamale, Și, Poate, Timpul De Livrare Nu Este Cel Mai Rapid.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
CAKEN
Tip De Element:
Ambreiaj & Accesorii
Numele Modelului:
Y1712091333
Element De Lungime:
15cm
Lățime Produs:
15cm
Înălțime Element:
2.5cm
Articol Greutate:
0.3kg
Articol Diametru:
15cm
Tip De Material:
plută
Caracteristici Speciale:
ambreiaj placa disc

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.