• Renovado
Motorul de Presiune Supapa de Reducere Pentru ZONGSHEN NC250 NC250CC NC 250 T6 K6 250cc RX3 ZS250GY J5 Piese de Motor

Motorul de Presiune Supapa de Reducere Pentru ZONGSHEN NC250 NC250CC NC 250 T6 K6 250cc RX3 ZS250GY J5 Piese

Valorarea clientului:
RON 44.44

În stoc
En el almacén.

Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim , de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului(necesita imagini clare de produse și pachete).
Taxe De Import,Impozite Și Taxe Nu Sunt Incluse În Preț Articol,Înseamnă Compania De Transport Maritim Va Percepe Aceste Taxe De La Tine, Dacă Doriți Pentru A Obține Elemente. Nu deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ cu ușurință , încredere în noi și ne e-mail direct , toate problemele pot fi rezolvate. Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală ,cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim .
Memento : vă Rugăm să verificați cu atenție pentru a vă asigura că este potrivit pentru dumneavoastră. Întotdeauna avem discount sau cadou pentru al doilea-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv.
Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în 12 ore.
Veți Primi Elementul Fel Ca La Poze.
Am arătat timp de livrare către clienți, astfel încât nu ne lăsa feedback-ul negativ în cazul în care pachetul a sosit cu întârziere, aceasta este cauzată de compania de transport maritim.
Timp De Transport Maritim, După Cum Urmează : Poate Vor Exista Unele Întârzieri Ca Compania De Transport Maritim Sau Vamale, Dorim Să Ne Contactați Dacă Întârziere, Dar Nu Pentru A Deschide Disputs Ca Nu Este Greșeala Noastră Atunci Când Selectați Pentru A Posta Expres, Uneori, Nu Vom Posta Curier Ați Selectat-O, Pentru Că Nu Va Fi O Problemă Cu Clearance-Ul Vamale, Și, Poate, Timpul De Livrare Nu Este Cel Mai Rapid.Poate Unele Diferențe Privind Culoarea Ca Lumină În Timpul Fotografierii.
Se potrivesc Pentru : NC250
Nu Cumpara Daca nu Confirma, Le Puteți Folosi,Doar Cere-Ne Pentru Desen Detaliat Pentru a Verifica Dacă Acestea Se potrivesc. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
CAKEN
Tip De Element:
De Răcire A Motorului & Accesorii
Numele Modelului:
Y1712211008
Lățime Produs:
3cm
Înălțime Element:
2cm
Articol Greutate:
0.03kg
Articol Diametru:
5cm
Caracteristici Speciale:
supapa de reducere a presiunii
Element De Lungime:
5cm

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.