• Renovado
Cyleto Motocicleta placute de Frana Fata pentru DUCATI Hypermotard 1100 07-09 Monster S4R 03-06 Monster S4 01-04 Multistrada 1100 07-09

Cyleto Motocicleta placute de Frana Fata pentru DUCATI Hypermotard 1100 07-09 Monster S4R 03-06 Monster S4

Valorarea clientului:
RON 17.98

În stoc
En el almacén.


Orice Întrebare, vă Rugăm să faceți Clic Aici pentru a
Fotografie De Produs
Poza doar ca proba
Cumpărătorul Lectură
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport(cu excepția transport Gratuit). Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună(cu excepția Componente Electrice ). este finalizată. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
- Produs de producător, oferă un seif oprirea și plăcuțele de frână conceput pentru frână disc pentru a reduce uzura.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Caracteristicile de bază

Tip De Element:
Discuri De Frână
Nume De Brand:
cyleto
Tip De Material:
Semi-metalice Organice
Lățime Produs:
0cm
Motobike Face:
Ducati
Caracteristici Speciale:
Înlocuiți EBC Cod FA244
Extern De Certificare De Testare:
ISO9001
An:
2001-2009
Element De Lungime:
0cm
Articol Greutate:
200g
Numele Modelului:
1C553
Înălțime Element:
0cm
Poziția:
FATA
dimensiune:
75 x 55 x 8.70 mm
Garanție De Calitate :
Da
culoare:
Ca imagine a arătat(Fotografii Reale)

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.