• Renovado
Deținătorii de scobitoare Lotus tampon de Bumbac cutie lotus bumbac bud titular de bază decora camera Lotus Scobitori titularul Scobitoare caz

Deținătorii de scobitoare Lotus tampon de Bumbac cutie lotus bumbac bud titular de bază decora camera Lotus

Valorarea clientului:
RON 5.30

În stoc
En el almacén.

Ce dimensiune poate mi se potrivesc?
Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura. Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente. Eu sunt un reseller,as dori sa cumpar mai multe piese de articolul dvs.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Este produs de același fel de poze?
Da, toate pozele sunt reale.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.
Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale. Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați., ceea ce's la prețul de en-gros?
Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Livrare :
Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. este finalizată. Poți să declare valoare mai mica?
Da, de obicei, ne-am'll declara $10-$20 pentru colete mici (1-5 buc).
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Bazat pe experiența din trecut.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?
Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ). Am luat aceste fotografii prin noi înșine.

Caracteristicile de bază

Tip:
Cutii De Depozitare & Lari
Stil:
Modern
Numărul De Model:
Tampoane de bumbac cutii
Forma:
Runda
Nume De Brand:
Loriver
Grilaj De Cantitate:
1
Utilizarea:
Șervețel Sanitar/Pad Sanitare
Caracteristică:
Eco-Friendly,Aprovizionat
Material:
Plastic
Capacitate:
21-40 bucăți de bomboane Alpi
Technics:
Lucios
Plastic Tip:
PVC
Produs:
Tampoane De Bumbac
Sarcina:
Caietul de sarcini:
7.5CMx6.2CM

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.