• Renovado
SHELI laptop Placa de baza/placa de baza pentru dell inspiron D830 DA0JM7MB8E0 pentru procesor intel cu grafica integrata card de testat

SHELI laptop Placa de baza/placa de baza pentru dell inspiron D830 DA0JM7MB8E0 pentru procesor intel cu grafica

Valorarea clientului:
RON 159.36

În stoc
En el almacén.

Produsele returnate vor fi testate și dacă este găsit defect va fi perceput 20% taxa de repopulare. Dacă aveți nevoie de acest tip de placa de baza ,ar trebui mai bine sa contactati vanzatorul despre placa grafică.
Contact :
1. În scopul de a reduce clienții costa aproximativ importul de impozite și alte taxe, vom declara o cantitate mică pe factură. Autobuzul are o mai bună capacitate de procesare. Acest tip de placa grafica are cea mai bună capacitate de procesare. Placa grafică integrată este scump și este ușor de a problemă.
3· plăcile Noastre de bază nu include CPU,doar o placa
4· mărfurile sunt foarte rafinat,pls confirma dacă aveți tehnologia pentru a-l instalați de unul singur,în caz contrar, face asta de un inginer profesionist
Plata :
Acceptam plata prin ESCROW , Toate plățile trebuie să fie confirmată ( de Transport maritim și bill adrese trebuie să se potrivească ). Orice schimbare de adresa de livrare,pls vă rugăm să anunțați-ne înainte de expediere. Puteți verifica locale reglementările vamale cu ofițerii vamali în avans. Non-Integrate : placa de baza cu placa grafica. Este, de asemenea, mai bine la chiuveta de căldură și de a folosi mai puțin responsabil. Vă rugăm să împachetați-l cu grijă element. Pls NU ne lăsa 1,2,3 stele , pentru că ei sunt egale cu feedback-ul negativ. complet testat și funcționează bine
3.
Teste :
Complet testat și de lucru în condiții bune;de Înaltă calitate și preț competitiv.
Dacă aveți orice sugestie bună pentru munca noastră sau nu sunt mulțumiți cu serviciul nostru pentru clienți, pls spune-ne,vom face asta până când sunteți mulțumit. Orice taxe sau comisioane de import sunt cumparatori responsabilitatea.
Sperăm că veți avea un fericit si viata plina de culoare !
Termeni :
Ar trebui să citiți cu atenție Transport, Plăți, și se Întoarce. Prețul mai mic nu't să reflecte prețul total plătit sau de valoarea de piață reală a produselor.
Livrare :
1. 100% original montherboard și în stare bună
2. Ne răspunde la toate e-mailurile în termen de 24 de ore sau mai puțin (nu include sfârșit de săptămână sau de sărbători)
3.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
SHELI
Tip Soclu:
PGA 989
Cerere:
Laptop
Chipset-ul:
HM65
Porturi:
usb 2.0
Element Stare:
Folosit
Tipul De Memorie:
DDR2
Cu CPU:
No
Numărul De Model:
D830
Chipset-Ul Producătorului:
Intel
Ram Maximă Capacitate:
8 GB
Pachet:
Da
Hard Disk Interfata:
SATA
Tipul PROCESORULUI:
Intel
Canal de memorie:
Dublu

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.