• Renovado
cip de bază bord pentru Videojet 1220 series printer

cip de bază bord pentru Videojet 1220 series printer

Valorarea clientului:
RON 140.00

În stoc
En el almacén.

3) Dacă există o calitate, e o problemă de produse,producătorii de sprijin pentru a reveni. 4)produsele Noastre sunt descrise cu precizie,100% șansă reală de imagini. 5)putem oferi profesionale servicii de suport tehnic online,timpul 09 : 30~9 : 00 pm.Dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai timen;Dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,acesta va fi un pic mai mult timp.
* Noi, de obicei, nava cumpărătorii element la fel de CADOU de la o valoare mai mică,în scopul de a evita fiscală al cumpărătorului.
Transport :
Atenție : Acum China nu poate folosi DHL,FEDEX,TNT,UPS shipp în rusă,dacă alegeți DHL,FEDEX,TNT,UPS ,va vom trimite prin EMS;în Argentina,Brazilia,dacă alegeți DHL,FEDEX,TNT,UPS, dar nu ne spui număr Fiscal sau CPF SAU CNPJ și numele Companiei,va vom trimite prin EMS.deci, se poate asigura ca banii sunt în siguranță.
* Dacă, din cauza de motiv, inclusiv "refuză să semneze pentru pachetul" sau "refuză să plătească taxa" sau "țara cumpărătorului post motiv" și așa mai departe. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare,astfel încât să putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv. Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet.Va garantam ca toate produsele noastre sunt ", a declarat ca" in descrierile lor.
cip de bază bord pentru Videojet 1220 series printer
Descriere produs : 1) După mult timp de testare,ne-am dezvoltat stabilă produs compatibil cu succes.
1) DHL,TNT, Fedex,UPS, de obicei, durează aproximativ 5-7 zile,mai mult sau mai puțin. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. Cu toate acestea, taxa este de deterdmined de către cumpărător personalizate nu de către noi,diferite țări pentru diferite rate de impozitare. Dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai mult timp; Dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,acesta va fi un pic mai mult timp. 2)asigurarea de Înaltă calitate,ANYINKJET 100% fabricarea de fabrica; Și trebuie să primească mai bun feedback din partea clientului că produsul este de înaltă calitate.

Caracteristicile de bază

Tip:
Cartuș Cip
Nume De Brand:
ANYINKJET
Aplicabile Echipamente:
Imprimanta
Structura:
Cartuș De Toner
Numărul De Model:
AY-1220 bord
Compatibil Marca:
VJ

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.