• Renovado
(100 buc/lot) Micro USB de sex Masculin Conectori Plug se potrivesc pentru HDDTelefon Cablu de Date

(100 buc/lot) Micro USB de sex Masculin Conectori Plug se potrivesc pentru HDDTelefon Cablu de Date

Valorarea clientului:
RON 19.98

În stoc
En el almacén.


Politica de retur și Garanție
Cumpărătorul satisfacția vine primul.
Feedback-ul
1) Vom lăsa feedback-ul pozitiv atunci când am primit acelasi. Dacă returnat coletul a fost cauzată de către cumpărător este eronată, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe cauzate. Noi credem că orice problemă poate fi rezolvată prietenos și cu cea mai bună soluție. Economia Standard Mod De Transport Maritim
1) China Post Air Mail cu on-line de urmărire #, urmărite , în mod normal, durează în jur de 15~45 de zile lucrătoare pentru a ajunge la
2) Hongkong Post Air Mail cu on-line de urmărire #, urmărite , în mod normal, durează în jur de 15~35 de zile lucrătoare pentru a ajunge la. în termen de 48 de ore după ce plata a fost procesată.
2) NU Ne SALUTĂM CUMPĂRĂTOR fără precedent de comunicare și atât vânzător și cumpărător, care a cheltuit pentru tranzacție ar trebui să fie respectate.
3) vă Rugăm să nu ezitați să anunțați-ne cât de mult valoarea pe care doriți declarăm pe factură pentru locale custom clearance-ul fără probleme.
3) Dacă nici speciale discription, toate bunurile, cu garantie de 90 de zile.
2) Un articol personalizat nevoie de mai multe zile pentru a aranja, vom aranja ca zilele amândoi am fost de acord,
În mod normal, vom livra comanda prin
A.
Ce e in cutie
100buc conector
Plata
1) Vom accepta Escrow
2) vă Rugăm să nu ezitați să prezinte la plată în termen de 3 zile pentru livrare rapida.
* Observație : Hongkong Post Air Mail va fi mai rapid decât China Post Air Mail pentru unele țări, dacă doriți atât de rapid și de economisire de bani, vă rugăm să ia în considerare mai întâi această cale.
3) e-pachete, urmărite, DOAR pentru statele UNITE ale americii țară, în mod normal, durează în jur de 15~25 zile lucrătoare pentru a ajunge la.
1) Cumpărătorul poate returna coletul care nu a fi deschis sau deteriorat de vreodată în termen de 7 zile după ce a primit colet, fără nici un motiv, la cumpărător costul de transport maritim.
2) Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe cauzate de cumpărare, înseamnă că cumpărătorul va fi responsabil pentru orice taxe, cum ar fi de datoria taxă, și așa mai departe.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
YOOGY
Numărul De Model:
Micro USB
is_customized:
Yes
Tip:
USB
Gen:
De sex masculin
Cerere:
Iluminat

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.