• Renovado
Tamiya 1/14 Scania R470 Highline Tractor Camion

Tamiya 1/14 Scania R470 Highline Tractor Camion

Valorarea clientului:
RON 872.00

În stoc
En el almacén.


1/14 Scară Tamiya Scania R470 Highline Tractor Camion
La Tamiya Semi Scania R470 Highline are un frumos reprodus cabină care se înclină înainte separat de aripi, doar ca efectiv camion. De modelat cu precizie aripile ei înșiși sunt detașabile pentru realist prezintă un nivel scăzut de încărcare care. Realist șasiu și suspensie se adaugă în continuare la impunerea forma acestui model unic.
Caietul de sarcini : cadru Scara de aluminiu canal șasiu cu rășină transversal, tractiune Spate cu cardan 540 dimensiune motor cu fire Compatibil cu toate actual Tamiya 1/14 scară remorci-Cabină înclină înainte separat de aripi cu interior și exterior fender detaliu doar ca dimensiunea completă camion de Trei-viteza de transmisie Metal, arcuri lamelare, arcuri elicoidale șocuri, turnat metal puntea față este flotor montat pe foaie de arc și amortizor, rășină puntea spate caracteristici dif de viteze.
Necesită :
Radio : 4-canal cu 4 canale receptor și analogice sau digitale funcția trim Servo : Două dimensiuni standard pentru direcție și trecerea Electronice de Control al Vitezei : Tamiya TEU302 BK (TAMM3178) a recomandat, nu utilizați Tamiya TEU101 BK sau TEU104 BK Baterie : 6 celule plate cu Tamiya conector tip de Vopsea : Policarbonat sigur pentru corp de rezervă Legate de clădire și la aparatele de cale
Piese Suplimentare :
B attery&Incarcator,Telecomanda,2 buc Servo Plus ESC,Pachetul Total de dolari SUA 258

Caracteristicile de bază

culoare:
Albastru
Caracteristici:
Control De La Distanță
Tip:
Masina
Starea de Asamblare:
Kit Neasamblat
Intervalul De Vârstă:
Adulti,> 14 ani
Modul Controler:
MODE1 MODE2
Dimensiuni:
52*18.7*29.3 CM
Scara:
1
Material:
Metal,Plastic
Tensiune De Încărcare:
110V,220V
Canale De Control:
4 Canale

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.