• Renovado
super-luminos 10M*1.2 M, dublu fata de nunta oglindă covor , covor de nunta

super-luminos 10M*1.2 M, dublu fata de nunta oglindă covor , covor de nunta

Valorarea clientului:
RON 76.00

În stoc
En el almacén.

Fiecare covor poate folosi 1-6 ori depands
7. Grosime : dublu argint 0.Aceste taxe suplimentare poate colectate în timpul de livrare .
Despre Noi
Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți orice întrebări ,nu ezitați să contactați Serviciul nostru pentru Clienți de personal, acestea vor fi foarte bucuroși să vă ajute .Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde e-mailurile tale, cât mai curând posibil. este finalizată. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Dacă nu puteți găsi ceea ce aveți nevoie în magazinul nostru, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne pentru gratuit. Min scopul este de 10m .
Argint+violet
Argint+Aur
Argint+Fuchsia
Argint+Argint
Transport : Avem o mulțime de stoc , am putut face o livrare foarte rapida
Cand plasati o comanda, va Vom trimite articole în termen de 3-4business zile după ce plata dvs.
Suntem profesionist fabrică produce scaun capace & eșarfe & masa & suprapunere & șervețel & tabelul runner & masă de plinte și așa mai departe. Cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat .
Culoare Nepotrivire
Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor ,iluminare, fundal, etc,,, cu toate Acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii post-vânzare.Culoare : argintiu+argint/argint+aur/argint+fuchsia/argint+violet
4. Deci, acesta va fi de 10m lungime si 1m/1.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi .Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Caracteristicile de bază

culoare:
argint și argint, de argint și de culoare fuchsia, de argint și de Aur, argint și Violet
Ocazie:
Numărul De Model:
BD-8002
Material:
Plastic
is_customized:
Yes
Dimensiune:
L
Model:
Nici unul
Grosime:
0.12 mm
MIQ:
10m
culoare:
argint+ sivler/argint+aur/argint+fuchsia/argint+violet
Lățime:
1M/1.2M/1.5M
Caietul de sarcini:
0.7-0.9M

Cele mai bune oferte

TFBC Israel Flag 5ft x 3ft

RON 5.96

Israel Flag Vândut Single Dimensiuni : Lungime : 5 Metri (150 cm) Înălțime : 3 Picioare (90cm)Material : 100% PoliesterPavilion cu două ochiuri din alamaMare valoare pentru baniSărbăt

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.