• Renovado
50 buc Dinte Ata dentara Oral Igiena Dentara Plastic Moale Perie Interdentare Scobitoare Sanatoasa pentru Dintii de Curățare Îngrijire Orală

50 buc Dinte Ata dentara Oral Igiena Dentara Plastic Moale Perie Interdentare Scobitoare Sanatoasa pentru Dintii

Valorarea clientului:
RON 9.46

În stoc
En el almacén.


Beneficiile de a utiliza nostru dintilor, folosirea atei dentare capete. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
50 x Ata bețe 1.
Caietul de sarcini :
Cantitate : 50buc
Greutate : aprox. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
.
50 PC Dintilor, folosirea atei dentare Cap Igienei Dentare din Plastic Perie Interdentare Scobitoare
Caracteristici :
De Brand Nou și de Înaltă calitate. Timp De Livrare :
1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Caracteristicile de bază

Tip De Element:
Periuta Interdentara
Nume De Brand:
VKTECH
Numărul De Model:
Ata bastoane
Material:
Plastic
Grupa De Vârstă:
Adulți
Cantitatea:
50pcs
Dimensiune:
Interdental Brush Toothpick
Greutate:
Scobitoare Folosește Ață Dentară Ața Dentară :
Dintii Stick Ața Dentară
Scobitori:
Ata Dentara

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.