• Renovado
Gros Elastic Bagaje de Călătorie Capace de Protecție pentru 18-30 Inch Cazuri de Animale peisaj de Ploaie husa pentru Carucior Valiza Sac haina

Gros Elastic Bagaje de Călătorie Capace de Protecție pentru 18-30 Inch Cazuri de Animale peisaj de Ploaie husa

Valorarea clientului:
RON 33.96

În stoc
En el almacén.

Schimb este acceptată în termen de 7 zile de la cumparator la primirea coletului. Comunicare în timp util poate rezolva cel mai bine problema. Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs. Dacă veți găsi informații despre taxa de import situația în țara dumneavoastră, și cred că există modalități de a reduce impozitele trebuie să plătească (sau să elimine taxele total), spune-ne de ce ai nevoie de a pune instrucțiuni (în ceea ce privește etichetarea, ambalarea, declarații, facturi, etc. Sunteți responsabil pentru orice taxe suplimentare, cum ar fi impozite, taxe, TVA, sau tarifelor pentru primirea acestui tip de marfă în țară. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport suportate de transport produse înainte și Înapoi. Vă rugăm să înțelegeți că, de transport maritim și de manipulare taxa nu este returnabila. Despre Vamală Ne va fi completat în conformitate convențional și va declara pentru a reduce taxele de import, și să declare o valoare scăzută. Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou sau de a reveni pentru o rambursare completă. Suntem mai mult decât fericiți să urmați instrucțiunile. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. La Prima evaluare, vom încerca noastre cele mai bune pentru customer service. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.(Cumpărătorul este responsabil pentru taxele poștale) cu toate Acestea, taxele de livrare nu va fi rambursată, dacă sunteți doar nu mulțumindu-se cu obiectele, nu s-a defectat pe drum sau probleme de calitate.
Selectați culoare contactați serviciul clienți., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata.
Despre Primirea de Bunuri elementul a fost strict verificate și ambalate în starea inițială înainte de expediere. VĂ RUGĂM SĂ LĂSAȚI FEEDBACK-UL POZITIV ȘI 5 STELE, DACĂ SUNTEȚI MULȚUMIT CU PRODUSELE NOASTRE ȘI SERVICII.) în câmpul de comentarii în timpul checkout.

Caracteristicile de bază

Dimensiune:
L, M, S, XL
Numărul De Model:
Geantă de mână
Material:
Nailon
Greutate:
0.3
Tip:
ornament

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.