• Renovado
Lumini fata Pentru Mercedes-Benz GLK200 GLK260 GLK300 W204 LED Lumini de Cap 2013-2015 An DACĂ

Lumini fata Pentru Mercedes-Benz GLK200 GLK260 GLK300 W204 LED Lumini de Cap 2013-2015 An DACĂ

Valorarea clientului:
RON 1598.00

În stoc
En el almacén.

Vânzătorul nu răspunde pentru impozitul sau taxa vamală în toate cazurile, vă rugăm să înțelegeți. Toate costurile de returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului. Volan pe dreapta (volan pe partea Dreapta a masinii si Conduce pe partea Stângă a drumului); Stânga de volan (volan pe partea Stanga din mașină și Conduce pe partea Dreapta a drumului); Aceste faruri sunt concepute pentru Versiunea Chineză auto (autovehicul cu volanul pe Stânga). Dacă doriți să alegeți o mai repede express,cum ar fi DHL,UPS,etc. Notificări : te Rog, deschide si verifica elementele;Asigurați-vă că este intact înainte de a semna. În caz contrar, nu va fi o garanție împotriva transport!
Instrucțiunile de transport : EMS și China Post Air Parcel nostru este de preferat metoda de transport maritim. Cumpărătorii vor fi responsabili pentru taxele, dacă este necesar. Vânzătorul nu răspunde pentru impozitul sau taxa vamală în toate cazurile, vă rugăm să înțelegeți. Și vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina aceste costuri suplimentare înainte de licitare sau de a Cumpara. Devlivery timp vor fi afectate de China Sarbatori,vreme rea,mai ales personalizate. Ei pot alege pentru a instala cu Halogen bec sau HID Xenon bec. Instrucțiuni Detaliate :
1 .Toate-lumini Noi. Codul poștal/ zip code : Odată ce plata este confirmată,ne va livra cu 1-3 zile lucrătoare.Dacă aveți nevoie de versiunea RHD la noi,vă rugăm să trimite un mesaj la noi inainte de a comanda;Sau puteți modifica că în propria profesionale locale de piață. Adresa de livrare : 4. Pentru faza scurtă sunt Bi xenon proiector lentilă lumini. Farurile au aceleași conexiuni și cabluri cu originalul masini.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Politica de retur : de returnare ar Trebui să fie necesare : Pasul 1) Contactați-ne prin intermediul centrului de mesaje; Pasul 2) să Furnizeze cât mai multe detalii despre problema pe care o aveți; Pasul 3) Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.Există o pereche de faruri (Stanga &Dreapta) într-o cutie de carton. High Beam Tip Bec : Model; Low Beam Tip Bec : Model.

Caracteristicile de bază

Obiectiv:
Inclus
Nume De Brand:
SuperTuning
Numele Modelului:
Mercedes-Benz
Producatorul Auto:
Mercedes-Benz
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Mercedes-Benz
Sursa De Lumina:
LED
Tip De Material:
PC-UL SI ABS
Tensiune:
12V
Led-Uri Tip Fascicul:
LED
Model de masina:
Pentru Mercedes-Benz GLK200 GLK260 GLK300 W204
An:
2013-2015
Caracteristici Speciale:
Pentru Mercedes-Benz GLK200 GLK260 GLK300 W204
Extern De Certificare De Testare:
CE
Tip De Element:
Faruri
Articol Diametru:
78cm
Articol Greutate:
13kg
Lumeni:
Alte

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.