• Renovado
2 buc en-gros de 5 inch 120mm*73mm Touchscreen pentru Garmin Nuvi 1490 1490T 1490TV AT050TN33 AT050TN34 panou Tactil Digitizer Sticla

2 buc en-gros de 5 inch 120mm*73mm Touchscreen pentru Garmin Nuvi 1490 1490T 1490TV AT050TN33 AT050TN34 panou

Valorarea clientului:
RON 20.80

În stoc
En el almacén.

Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.,Ltd en-gros" de 5 inch 120mm*73mm Touchscreen pentru Garmin Nuvi 1490 1490 T 1490 TV AT050 TN33 AT050 TN34 Atinge Înlocuire panou Frontal Sticla Digitizer transport Gratuit
Numărul de Model : nuvi 1490 Ecran Tactil
Status : O riginal Noi
Suntem LCD Angrosist din China,vă rugăm să vist site-ul companiei noastre de a
obține informații suplimentare. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.Stimati Clienti : Ne-ar dori să profit de această ocazie să vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră în tot acest timp .
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.
ceea ce vindem este la fel de fotografie am arătat. este finalizată.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.nu va raspunde la e-Mail cât mai repede.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În acest timp . Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Caracteristicile de bază

Tip:
Ecran Tactil
Nume De Brand:
skylarpu
Numărul De Model:
Nuvi 1490
Ecran:
≥5
Compatibil Marca:
Touch
Dimensiune:
5
Numărul De Model:
nuvi 1490 ecran Tactil
Tip:
Rezistiv
Tip De Interfață:
Serial
Remarca:
testat unul câte unul înainte de nava

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.